Novih 5 sudaca u našem klubu

U nedjelju 21.8.2022. naši članovi su sudjelovali na sudačkom seminaru u Splitu pod organizacijom Hrvatskog Karate Saveza i Splitsko – dalmatinske županije. Petero mladih iz  kluba odlučno su krenuli i uspješno su položili za županijske suce za kate i borbe. Nove sudačke licence dobili su: Gabriela Martinović, Marija Pehar, Kristina Zovko, Matej Planinić i Jure Puce. 

Naš klub se može pohvaliti sa 12 sudaca što malo tko ima i na to smo jako ponosni.  Veliki dobrinos u pripremi mladih sudaca dao je i naš Josip Grbavac, sudac sa WKF licencom koji je ujedno bio i jedan od predavača na sudačkom seminaru. Članovi komisije bili su: Duško Ban, Josip Grbavac i Kristina Galić. 

Vjerujemo da će naši mladi sudci krenuti stopama starijih kolega te će neki doći i do WKF (World Karate Federation) licenci. 

O važnosti ovog seminara dovoljno govori činjenica da nas je svojom nazočnošću počastio i predsjednik Hrvatskog Karate Saveza gosp. Davor Cipek.

Ovo je još jedan dokaz kako se u karate klubu Brotnjo-Hercegovina radi sustavno.  Pored ovog uspjeha naših sudaca, klub se  može pohvaliti školovanim i kvalitetnim trenerima te vrhunskim natjecateljima koji sa svih strana svijeta donose medalje u naše Brotnjo. 

Ovom prilikom pozivamo sve mlade koji žele biti dio ove karate obitelji, zdravo živjeti te putovati i upoznavati nove ljude da nam se pridruže. 

Sve informacije možete dobiti na  https://brotnjo-hercegovina.com/postani-clan